Dag numer två!

Efter en helt obeskrivligt välbehövlig sömn vaknade vi vid 8-tiden för att gå upp och käka lite frulle. Ganska typisk ”english breakfest” var på menyn, smakade alla tiders! Vi var rätt degiga så vi satt och chillade ganska länge vid frukostbordet innan vi bestämde oss för att upptäcka huset lite mer före dagens utflykt. Måste säga att allt ser riktigt soft ut, lite exotisk inramning kan man säga. Förutom palmer och pool finns bl. a. studsmatta biljardbord och ett PS3. ”huset” som jag tidigare snackade om är ett slags Bed and Breakfast hotell med tio till femton rum ganska centralt i Johannesburg. Enda nackdelen är att man inte kan gå utanför grindarna pga rånrisken.



Arthur hade det ganska stressigt idag eftersom det kom en massa nya gäster, vilket försenade vår utflykt till ca 11:30. Förseningen gjorde även att vi inte kunde göra den planerade utflykten utan fick ta en kortare utflykt till en slags inomhusmarknad, typ cityfesten fast inomhus och öppet året runt. För egen del blev det inga inköp men Eljo hittade en klocka som såg ut som en varvräknare på en bil och Erik köpte en mask a la ”Crash Bandicot” som souvenir (se bild). Vid tvåtiden hämtade Arthur, hans fru och deras treårige son James upp oss för att åka och käka pizza.



Väl hemma däckade vid in i ett 20-tal minuter innan vi satt oss i den bungalo liknande baren i trädgården för att spela kort. Man kan väl summera kortspelandet
Som att Erik får hoppas på tur i kärlek i stället…

Efter några timmar kortspel kläckte Eljo ur sig att hon aldrig hade spelat biljard, erik var med tanke på resultatet av kortspelandet inte sen att grabba köerna och starta en dubbelmatch. Även där får Erik hoppas på tur i kärlek istället… ni undrar förståss hur det gick för Eljo, eller hur? Jo jag måste medge att hon var riktigt duktig!


Sitter på rummet nu och skriver lite blogg (oh realy? :O) och så ser jag en massa ungar i tioårsåldern springa runt med hockeyklubbor i trädgården(!)inte riktigt vad man tänker sig när man far 1000 mil söderut…

PS: har lite trassel med internetåtkomst så bloggen uppdateras inte varje dag, men lita på att vi skriver varje dag! och bilder kommer med tiden bli fler och fler!


Tack och hej, leverpastej!

//Allardiñho

Kommentarer
Postat av: Gustav

måste ju vara det bästa jag läst då ;)

2009-09-28 @ 10:32:25
URL: http://gustavallard.blogg.se/
Postat av: Jennie

Shit vad avundsjuk jag blir nu!! haha men jag lovar att ni kommer tröttna på frukosten, och för att inte tala om ungarna! Och se till att pruta mycket på allt ni köper som inte är i "riktiga affärer" med prislappar! hehe ;D Hälsa Arthur och Ina från mig!

2009-09-29 @ 11:22:33
Postat av: dampe

hey, uppdatera bloggen lite så att vi vet att ni lever och har det bra!

ps hampe är dryg ,så skynda er hit på fredag ds.

:)

2009-09-30 @ 22:17:14
URL: http://hampeochdampe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0