Dag 4

Dagen började med en Engelsk frukost som smakade väldigt bra sedan kom Reg och hämtade oss. Väl på Sandvik började slitet, vår uppgift är att förbättra en lina på en avdelning. Vi har mätt cellen tagit tid och gjort en layout med flödesschema av cellen och en massa annat men Reg har höga förväntningar på oss så vi har inte direkt tid att ta det lungt.

Idag var det meningen att vi skulle åka hem strax före halv fem men men… det är ju Reg vi ska åka med, så vi kom inte iväg först tio över fem…

 

Idag avancerade vi lite och tog en av huset specialiteter ”sirlion steak” den var lätt bland det godaste vi båda ätit. Efterrätten var två sorters glass ihopbakade och rullade i kakao och toppade med smält choklad.

 

Allard är för övrigt bättre i halsen och febern borta så när han blir pigg ska vi börja ta springturer här i reservatet jag vet bara inte hur jag ska kunna hinna med den skenande älgtjuren?!

 

Inte helt säker på att Erik verkligen vill att jag ska bli av med förkylningen trotts allt… //Fredrik

 

Idag har det varit lite molnigt och blåsigt men helt okej, många klagar på att det är kallt och undrar om inte vi fryser men det är ju 23 grader varmt. Föresten såg vi en struts, antiloper och diverse fåglar idag som lever i reservatet. Vi satsar på att få se några flodhästar, lejon och noshörningar senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0