Dag 12 onsdag

Måste bara inleda dagens inlägg med att berätta om ett ämne som vi nästan glömt bort här i bloggen, vädret. Extra lägligt idag när man vaknar upp till strålande solsken och 22˚ redan före kl 8. Längre fram på dagen har temperaturen gått upp mot 30˚. Så när vi blivit mosade av noshörningarna kommer vi gratineras av solen. Idag är dock inte den första dagen med solsken, även måndag och tisdag bjöd på högsommarvärme. Det är iofs med svenska mått mätt för afrikanerna går fortfarande med dunjacka (eller iaf en snubbe). Men solbrännan får vi vänta på eftersom vi hela tiden sitter på kontoret. Våra solchanser har vi på helgerna, men nu till helgen när vi ska åka vattenskidor ska det naturligtvis bli molnigt.

 

Nu åter till jobbet. Själva projektet är det inte mycket intressant att berätta om så vi berättar istället lite om Illona. (som alltså Illona och inte Illona som vi tidigare skrivit i bloggen).

 

Typ såhär kan det låta när Illona ska beställa mat till oss och mattanten är i telefon och Erik i samma rum:

 

-          vilken paj vill ni ha till lunch? Kyckling eller jghbdbgfiu?

-          Ööh… (jag funderade vad hon sa?!)

-          Jghbdbgfiu är väldigt god och de flesta brukar tycka om den…

-          Hmm…

1 sekund senare

-          de vill ha båda sorterna, ja två av varje!

-          Ehh, ja…

-          sallad? Nej klart dom inte ska ha sallad dom är ju unga…

-          ni kan komma upp hit och hämta maten vid 12

-          ehh, okej tack.

 

På sätt och viss skönt att inte behöva tänka själv men… haha

 

Vi tog på oss springdoserna direkt när vi kom till bungalown och tog en joggingtur. Vi fick dock inte se någon noshörning idag men satan vad jobbigt det är att springa här dels den tunga luften och dels att vägarna bara går upp och ner. Skönt att ha det avklarat iaf. Vi var lite extra hurtiga denna kväll och avslutade passet med uppsittningar och armböjningar.

 

Vissa saker är i varje fall sig likt gentemot hemma… man lämnar alltid in tvätten i sista stund. Vi kom fram till att vi hade sammanlagt 2 par rena kallingar två par halvrena strumpor och några skjortor och ett par inte alldeles för skitiga t-shirtar.

 

// Erik och Allard


Kommentarer
Postat av: Mats

Hej Grabbar,

mycket roligt att läsa er blogg! Ni verkar få bra löpträning i alla fall (vilket kanske kan komma till nytta bland de vilda djuren). Hälsa Mattias och Anita om ni träffar dem. Här hemma njuter vi av fina höstdagar. Mamma Solveig och jag plockade fryst svamp i Gnesta idag. En ny upplevelse! Vi förstår att ni längtar hem, men håll ut bara...några veckor går i ett nafs.

Sköt om er !

Mats

2009-10-10 @ 15:00:29
Postat av: Farbror Anders

Hej Boys,



Kul läsning.

Ser fram emot att se era bilder när ni är tillbaka.

Efter utflykter över raviner med vajerlinor och jätteantiloper m.m finns säkert en hel del intressant att se.

Hoppas ni får en fin vecka i Kapstaden.



Hälsningar,

Anders

2009-10-17 @ 16:11:21
Postat av: Catrine

Hej grabbar!



Ledsen att jag inte svarade tidigare angående studentkryssningen. Jag har ingenting med den att göra tyvärr, utan ni skulle själva ha tagit kontakt med sanna, hon som gav mig all info. Jag spred bara vidare den till alla gs:are. Tror biljetterna där är slut, så ni får nog försöka vända er direkt till arrangörens hemsida, fun cruisers, så kanske ni kan hitta biljetter där! Mogard och aspen hade inte heller hunnit boka biljetter innan de var slut, men de hade fixat det genom arrangören så det ska nog inte vara några problem! Annars kan jag nog överväga att sälja min biljett till er ;) Hoppas ni har det bra där borta i sydafrika! Kram på er!

2009-10-21 @ 05:59:27
URL: http://cinflorida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0