Dag 10 måndag

Måndag igen, ny vecka nya tider… eftersom vår käre Reg har semester denna vecka så var det ingen som plockade upp oss på utsatt tid utan dök upp en timme senare. Väl på jobbet var det bara att dra igång i det vanliga tempot igen. Bortsätt från att vi idag förlängde lunchen med fem minuter var den stora skillnaden att vi nu jobbar med Cubus i stället för Reg.

 

Vi blev hemskjutsade av Hannes som hade sett två ormar utanför sitt hus. Hans engelska är lite krånglig att återge men ungefär såhär lät det:

 

- Jag såg två ormar på gården idag, en stor och den ena var liten.

- Den ena var såhär tjock, fortsätter Haness och visar med händerna en diameter på ca 25 cm. - Oj då! Säger vi, ”en sån vill man inte stöta på”.

 Då drar Hannes lite extra på smilbanden och säger:

-          Det var den lilla… den stora var ungefär såhär stor runt midjan (och använder båda sina armar för att göra cirkeln)

 

Vi ska förövrigt få åka till hans ställe på torsdag och få uppdatera bloggen via hans Internet. Och som Fredrik uttryckte sig ”om jag känner hannes rätt kommer vi inte bara få låna Internet” jag tror han menar att vi kommer att få åka på en mindre safari och se djuren han pratar om.

 

Idag har förövrigt vår hurtiga sida vaknat till liv och skickat iväg oss på resans första joggingtur! Men ca 1500m över havet är det inte lätt att andas! Eller hur Erik? ;)

 

// Fräckish och Erik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0